Tüm tamirat işleriniz de
bir tık yakınınızdayız...

Arayın yada çağrı bırakın...
0551 174 32 59

İletişim Bilgilerimiz

0 (551) 174 32 59

TIKLA ARA WHATSAPP

Tadilat ve Dekorasyon

Beyaz dekorasyonla, evinizde, ev ofisinizde, salon ve yatak odanızda beyaz rengi seçerek huzurlu ve rahatlatıcı ortamlar yaratabilirsiniz.
Modası hiç geçmeyen ve klasik bir renk olan beyazı çok sade ve tekdüze görünümünden kurtarmak için kişileştirmek lazım.

Beyazın tonları

Beyazı tek düzenlikten kurtarmak için farklı doku ve tonlarını kullanarak, sıcak veya soğuk, modern veya eski görünümlü farklı odalar yaratabilirsiniz. Sarı ve hardal sarı ekleyerek elde edilen krem beyazlarla sıcak bir etki yaratabilir, antika mobilyalar, ahşaplar ve dönemin özelliklerini yansıtan mobilyalarla kullanabilirsiniz. Modern bir dekorasyon için parlak beyaz daha soğuk bir his için mavi tonlarının yanı sıra beyazı da ekleyerek istediğiniz atmosfere ulaşabilirsiniz. Bu tonlar metalik yüzeylerle uyumlu olacaktır.

Aynı renk şemasındaki beyazın farklı tonlarını kullanmaktan korkmayın. Beyazın farklı iki tonunu duvar kağıdı baskısında kullanabilirsiniz. Yine duvarlarda farklı tonlarda dikey çizgili uygulamalarla etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Mat-parlak desenlerin birlikte kullanıldığı beyaz tonlarındaki duvar kağıdı da seçenekler arasındadır.

Dokular

Farklı dokularla tekdüzelikten kurtulabilirsiniz.

Beyaz tonlarında koyun postu, el örgüsü bir şal veya kalın tüylü bir halıyla farklılıklar yaratabilirsiniz. Antik bir havaya ulaşmak için dantel ve ezilmiş kadifeler kullanabilirsiniz. Fitilli kadife veya keten gibi değerli kumaşlar da bir diğer tercihler arasında yer almaktadır.
Oda içerisinde ışık alımını ve atmosferde değişiklik yaratmak için lake mobilya veya ayna gibi ışığı yansıtıcı mobilyalar kullanılabilir. Cam malzemesinden üretilmiş dekorasyon ürünleri de beyaz oda da farklı ve çarpıcı bir etki oluşturabilir.

Renk vurgusu

Sanat eserleri, fotoğraflar, heykel ve seramikler, beyaz yüzeylerde kendini gösterecektir. İlginç bir duvar oluşturmak için bir grup tabak veya desenli çinilerinizi asabilirsiniz.
Vurgu rengi olarak döşemelik kumaşlarda ve yastıklarda desenli kumaşlar kullanabilirsiniz. Beyaz bir taban veya duvar önünde canlı renklere sahip birer mobilya kullanabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Yapılan işi başka bir ücret talep etmeden tekrardan istediğiniz gibi yaparız.
Çoğu hizmetimizde ödemeyi iş sonu alıyoruz, belirtilen iş bittiğinde memnun kalırsanız ödemeyi o şekilde alıyoruz. Memnun kalmanız öncelik plan bizim için.
Kullandığımız malzemeler 1. sınıf malzemelerdir aklınıza hiç bir tereddüt gelmesin. Piyasada satılan ucuz merdiven altı malzemeleri kalitemiz açısından kesinlikle kullanmamaktayız.
Yapmanız gereken şey çok basit irtibat telefonlarımızdan bize ulaşıp mekanınıza kadar geliyoruz kararsız kaldığınız durumlarda yardımcı oluyoruz renk seçimi, kullanılacak malzeme fikir danışma vs.
Hayır, Adresinize kadar gelip yaptırmak istediğiniz işi görüp fiyat veriyoruz.
Ücretsiz keşif hizmetimiz bir yoğunluk olmadığı takdirde gün içerisinde aracımızla evinize kadar geliyoruz.
Ücretin yarısını iade ediyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

0 (551) 174 32 59

TIKLA ARA WHATSAPP

EN ÇOK OKUNAN YAZILAR
Tecrübe, uzmanlık, işini severek yapmak, müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olmak tadilat firmalarında olması gereken özelliklerdir. urla ev tadilat Bu özelliklere sahip bir tadilat firması ile çalıştığınız takdirde hiç bir sorun yaşamadan tadilatınız yapılır ve sonuçtan son derece memnun olursunuz. Saydığımız okumaya devam et.
Tecrübe, uzmanlık, işini severek yapmak, müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olmak tadilat firmalarında olması gereken özelliklerdir. karşıyaka ev tadilat Bu özelliklere sahip bir tadilat firması ile çalıştığınız takdirde hiç bir sorun yaşamadan tadilatınız yapılır ve sonuçtan son derece memnun olursunuz. Saydığımız okumaya devam et.

SON YAZILAR

Bizi tercih ettiğiniz ve edeceğiniz için teşekkür ederiz...